Xu Hướng 9/2023 # Lỗi A Device Which Does Not Exist Was Specified # Top 11 Xem Nhiều | Shnr.edu.vn

Xu Hướng 9/2023 # Lỗi A Device Which Does Not Exist Was Specified # Top 11 Xem Nhiều

Bạn đang xem bài viết Lỗi A Device Which Does Not Exist Was Specified được cập nhật mới nhất tháng 9 năm 2023 trên website Shnr.edu.vn. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất.

Nếu như ổ cứng trên máy tính của bạn đang gặp phải lỗi a device which does not exist was specified, thì bạn hãy khắc phục nó ngay lập tức, nếu như bạn không khắc phục kịp thời rất có thể bạn sẽ phải thay ổ cứng mới cho chiếc máy tính của mình. Hôm nay, Tin nhanh Plus sẽ chia sẻ đến bạn cách khắc phục lỗi a device which does not exist was specified.

Lỗi a device which does not exist was specified thường xảy ra khi ổ cứng máy tính của bạn đã sử dụng trong một thời gian dài, từ đó dẫn tới việc máy tính không thể đọc được ổ cứng (ổ cứng không tồn tại).

Đầu tiên, bạn hãy tiến hành khởi động lại máy tính. Sau đó, bạn hãy tiến hành xem lại ổ cứng máy tính của mình xem nó còn bị lỗi a device which does not exist was specified (ổ cứng không tồn tại) nữa không?.

Nếu như ổ cứng máy tính của bạn đã có thể sử dụng được như bình thường thì bạn không cần phải làm gì thêm. Tuy nhiên, nếu như máy tính của bạn vẫn còn bị lỗi (ổ cứng không tồn tại), thì bạn hãy làm thêm những cách sau đây.

Nếu như trong khoảng thời gian gần đây bạn đã phân vùng ổ cứng, chia nhỏ ổ cứng, thì rất có thể đó là nguyên nhân gây ra lỗi a device which does not exist was specified.

Thực tế, có rất nhiều bạn khi phân vùng ổ cứng nhưng lại không khởi động lại máy tính của mình. Điều này đã vô tình làm cho ổ cứng chưa áp dụng sự thay đổi khi phân vùng, từ đó gây ra lỗi ổ cứng máy tính không tồn tại. Để khắc phục nó, bạn cần khởi động lại ổ cứng máy tính của mình.

Để khởi động lại ổ cứng máy tính thì bạn hãy làm như sau:

Nếu như bạn đã sử dụng 2 cách ở bên trên mà vẫn chưa khắc phục được lỗi a device which does not exist was specified, thì bạn hãy tháo ổ cứng ở trên máy tính của mình và gắp nó vào một máy tính khác xem nó có hoạt động được như bình thường không.

Nếu như ổ cứng của bạn gắn trên máy tính khắc vẫn có thể hoạt động được như bình thường, thì bạn hãy kiểm tra lại dây kết nối, khe cắm ổ cứng trên Main máy tính của mình xem, nó có bị bám bụi hay dây kết nối có bị hỏng hóc gì không.

Sử dụng CMD để Scan lại ổ cứng, nó có thể sẽ giúp cho ổ cứng của bạn khắc phục được hoàn toàn lỗi a device which does not exist was specified. Để có thể Scan lại ổ cứng thì bạn hãy làm như sau:

Bước 1: Đầu tiên, tại giao diện Windows bạn hãy nhấn vào thanh tìm kiếm gõ từ khóa CMD và nhấn Enter.

Bước 2: Tiếp theo, tại giao diện Command Prompt bạn hãy nhập lệnh fsc / scannow và nhấn Enter. Lúc này Command Prompt sẽ tiến hành quét toàn bộ ổ cứng trên máy tính của bạn. (Thời gian quét có thể lên đến 15 – 30 phút).

Bước 3: Sau khi đã quét xong, bạn hãy nhập lệnh chkdsk /f /r và nhấn Enter.

Sau đó, bạn hãy nhập Y và nhấn Enter để Reset lại máy tính. Sau khi Reset lại, máy tính của bạn sẽ không còn gặp phải lỗi a device which does not exist was specified nữa.

Đối với trường hợp bạn đã làm đủ mọi cách nhưng ổ cứng máy tính của bạn vẫn còn bị lỗi a device which does not exist was specified, thì bạn nên thay thế ổ cứng mới cho máy tính của mình.

Nếu như ổ cứng của bạn đã cũ, lâu đời thì các thiết bị điện tử trong ổ cứng sẽ già đi, từ đó sẽ làm cho ổ cứng máy tính không hoạt động được nữa. Vì thế, bạn nên thay thế ổ cứng mới để cho máy tính của bạn hoạt động được trơn tru, mượt mà hơn.

404 Not Found – Lỗi Này Là Gì? Nguyên Nhân Và Cách Khắc Phục

Lỗi 404 Not Found là gì?

Mẹo: Bạn có thể tìm thấy lỗi 404 trên trang web bằng các công cụ như chúng tôi và ATOMSEO.

404 Not Found

Error 404

HTTP 404

Error 404 Not Found

HTTP 404 Not Found

404 Page Not Found

Trong Internet Explorer, thông báo The webpage cannot be found thường để chỉ lỗi HTTP 404 nhưng cũng có lúc là thông báo 400 Bad Request. Bạn có thể kiểm tra đây là lỗi gì trên thanh tiêu đề trình duyệt.

Người dùng sẽ gặp phải lỗi 404 khi mở đường dẫn thông qua các ứng dụng Microsoft Office, tạo ra thông báo The Internet site reports that the item you requested could not be found (HTTP/1.0 404) bên trong chương trình MS Office.

Nguyên nhân gây ra lỗi HTTP 404 Error

Về mặt kỹ thuật, lỗi 404 thường xảy ra do phía người dùng, có thể do bạn nhập sai địa chỉ URL hoặc trang web đã được chuyển đến tên miền mới mà bạn không biết.

Lưu ý: Máy chủ web Microsoft IIS sẽ cung cấp thông tin chi tiết gây ra lỗi 404 Not Found bằng cách thêm hậu tố đằng sau lỗi 404, chẳng hạn như HTTP Error 404.3 – Not Found, nghĩa là giới hạn loại MIME.

Cách khắc phục lỗi 404 Not Found

Tải lại trang

Tải lại trang web bằng cách nhấn nút F5 trên bàn phím, nhấn nút Refresh/Reload trên trình duyệt (biểu tượng mũi tên quay tròn) hoặc đặt trỏ chuột vào URL trên thanh địa chỉ rồi nhấn Enter. Đây là cách đơn giản nhất để khắc phục lỗi 404 vì đôi khi lỗi này xuất hiện mà thực tế website không có vấn đề gì, vẫn hoạt động bình thường. Thao tác Refresh trang sẽ tải lại trang và mở page bình thường.

Kiểm tra lỗi trên URL

Sửa lại URL

Tìm kiếm trang bằng công cụ tìm kiếm

Xóa cache trình duyệt

Ví dụ, khi bạn truy cập URL từ điện thoại thành công nhưng không thể thao tác trên máy tính bảng, hãy xóa bộ nhớ đệm trên trình duyệt tablet. Thậm chí, bạn cũng phải xóa cả cookie trình duyệt nếu xóa cache không hiệu quả.

Thay đổi máy chủ DNS

Thay đổi DNS trên máy tính nếu toàn bộ website truy cập đều báo lỗi 404, đặc biệt khi bạn có thể vào được web này trên điện thoại hay ở các thành phố khác.

Ghé trang Internet Archive

Nếu biết trang đang kiếm tìm đã từng tồn tại, bạn có thể tìm thấy một bản sao của nó qua kho lưu trữ trên Internet. Internet Archive chứa hàng tỷ trang web để đối chiếu theo thời gian. Nếu trang bạn đang kiếm tìm từng phổ biến, rất có thể nó vẫn được bảo vệ an toàn.

Liên hệ chủ trang web

Lỗi 404 error ảnh hưởng tới thứ hạng web như thế nào?

Thuật toán của các công cụ tìm kiếm sẽ chú ý tới hoạt động của người dùng trên web, trong đó, thời gian online trên trang của họ đóng vai trò lớn đối với việc xếp hạng. Và mã lỗi HTTP 404 là một trong số nhân tố gây thất vọng nhất.

Lỗi tương tự 404 – file or directory not found

Những câu hỏi thường gặp khi khắc phục lỗi 404

Làm thế là sửa lỗi 404 trên WordPress? Nếu dùng WordPress, lỗi 404 thường xuất hiện do xung đột chuyển hướng hoặc sự cố liên kết cố định. Về cơ bạn, bạn chỉ cần sửa các liên kết bị hỏng cho các trang hoặc từng bài viết riêng lẻ. Truy cập trang tổng quan WordPress và cập nhật cài đặt liên kết cố định nếu đó là sự cố trên toàn trang web.

Not Only Phong Nha – Ke Bang, Quang Binh Also Has A “Jewel” Of Dong Hoi With Countless Beautiful Scenes

Referring to Quang Binh, many people often think of majestic caves such as Son Doong cave, Thien Duong cave, or Phong Nha – Ke Bang national park. Not everyone notices that Dong Hoi city also has countless unique places enough for people to raise their phones to “live virtual”. Along with the flow of time, this place has gradually changed and increasingly developed in terms of economy as well as tourism. Nature also endowed Dong Hoi with many breathtaking landscapes and heroic historical relics.

Dong Hoi city center is unique in that it was built along the banks of Nhat Le River, in which famous works, beaches, parks, squares… were built in this area. So, when you land on a plane or train to this beautiful and peaceful city, don’t forget to stay here to visit all the typical places of Dong Hoi.

Places in the city Quang Binh Quan

The historic landmark is hundreds of years old, still standing there, witnessing many changes of the locality. Quang Binh Quan is indeed a typical symbol of Dong Hoi city.

Photo: @linh_ha1011, @songloan, @__quangdat1895__, @duyhai17

Historically, Quang Binh Quan was a fortified citadel located in the master rampart system, a key point on the ancient North-South business route. Built in 1639, but Quang Binh Quan has been restored almost intact, the citadel still has 3 relatively intact gates. This place is becoming a living historical proof and a place where many young people come to visit and the citadel is also “pictured” extremely nostalgic and proud.

Photo: @thuyduong0125, @dangtthinh, @timmy2901, Anh Hang

Nhat Le Beach

Although it is a location in the city, Nhat Le beach is still in the list of the most beautiful beaches in Vietnam. This place attracts visitors with its calm water and white sandy beaches. It can be noticed that Nhat Le beach is extremely wild with rough poplar forest, the sea terrain is also gentle, there are many iridescent sand beaches, visitors can cycle or play many sports on the sea such as football. pass, football on it comfortably.

Photo: __anhminhh, duongduongg.0910, linhviva.07, missharaht, kimtuyen1406, vaguehav, chúng tôi Vu Hong Van

Relics of Tam Toa church and Tam Toa parish

Before being a vestige with a piece of architecture left as it is now, the Tam Toa church used to be one of the most beautiful churches in Vietnam. But now, the church only has a brick pillar and a bell tower because, during the war in the past, the church was destroyed by bombs and bullets. Up to now, although only one piece remains, this place has been carefully preserved.

Photo: Maria Tuyen, sonhoang242, ntvvirus

Not far away was also built a new Tam Toa church with a look that is loved by many people because of its eye-catching gray tones, the towering church with unique Western architecture.

Photo: Giangtran1512, _longboss_, donghoicity, Le Quang Hoa

Places close to the city Nhan Trach fishing village

Fishing villages have long become the traditional culture of people in all three regions, so coastal villages still have an attraction for tourists.

Photo: Whole Bamboo

Quang Phu Sand Dunes

When searching for Dong Hoi tourism on social networks, Quang Phu sand dunes are the most “virtual living” places, although it is about 8 kilometers from Dong Hoi city, running along Nhat Le beach is coming. This place is listed by tourists on the must-visit list when coming to Dong Hoi city.

Photo: @song.sinhem, @long_doan_dinh, @quaanh, @ladytran7194

When coming to the sand dunes, visitors will feel like getting lost in the vast desert with consecutive sand dunes stretching endlessly. The difference of Quang Phu sand dune compared to other sand dunes is that the sand grains are changed hourly by the sea breeze blowing day and night and the color of the sand is also changed. Quang Phu Sand Dunes is an ideal photography location for young people looking for a unique backdrop for the “thousand hearts” check-in photo set. One more interesting point, from the top of the dune, we can both watch the sunrise and sunset, which is very rare in attractions.

Photo: @myqnam, @phuonganh.h_29, @dimotngaydang

Jumping rock

Farther than the sand dunes is a jumping rock beach about 25 kilometers from the city center, after passing Ngang Pass, you will come to this rocky beach. This place is indeed a sculpture of the sea and one of the beautiful beaches in Quang Binh has white sand with unique shaped rock populations. Seen from afar, the rock beach dances with yellow-toned stones that blend with the waves like a picture. The small rocks protruding on the fine sand look like strangely shaped animals, the water undulating with each wave of the sea.

Photo: @kiimmm.94, @_nguyenly_, @minhi_journey, @nguyet.ngn, @thuongquang, @orinnpark

Đăng bởi: Ngọc đại Khúc

Từ khoá: Not only Phong Nha – Ke Bang, Quang Binh also has a “jewel” of Dong Hoi with countless beautiful scenes

Do Not Check In The Virtual Living Doorways In Vietnam ‘Life Is Not Respectable’

Virtual living doorways in Vietnam give birth to a series of cool photos 1. Coffee Club Hanoi

One of the famous virtual living doorway coordinates in Vietnam located in the capital Hanoi is the Coffee Club cafe. The shop is located at 3B Le Thai To, Hoan Kiem district, opposite Ham Ca Map right on the pedestrian street of Hanoi. This is one of the most favorite coffee spots among young people in Ha Thanh today. 

Coffee Club Hanoi is located opposite Ham Ca Map. Photo: @travelnowlah

This beautiful cafe in Hanoi is located on the 4th and 5th floors, with spacious space for guests to see the whole Dong Kinh Nghia Thuc square. However, the expensive point of the shop is the luxurious design with beautiful virtual living doorways. If you love the outdoors, go outside and sit for a while. If you want to have a beautiful photo like going abroad, just sit inside.

The transparent glass windows look directly onto the bustling street. Photo: @minhhiennnnn

Coffee Club’s indoor campus is relatively large with clean tables and chairs, placed next to an extremely large square window. In particular, the window is fitted with transparent glass, so even if you sit inside, you can still watch the street outside. Besides, thanks to the glass door, just sitting in, guests will have extremely luxurious and dreamy photos.

Sitting here you will be able to watch the street comfortably. Photo: @khanhvann.127

Now, people go to coffee not only to drink coffee but also to take pictures, to admire the beautiful scenery of the bustling capital regardless of morning or afternoon. At Coffee Club, thanks to the large virtual living window, everyone who comes here has some quality photos to take home. Of course, you should choose a time frame with few visitors to find the best location and enjoy posing for photos.

2. Serein Cafe & Lounge

Also right in Hanoi, Serein Cafe & Lounge also owns a beautiful doorway to take pictures , overlooking the ancient Long Bien bridge. This is a European-style cafe, located on the 3rd – 4th floor of a French villa in front of Tran Nhat Duat street, so it’s quite easy to find. 

Serein Cafe & Lounge is a French-style cafe, overlooking the Long Bien Bridge. Photo: @jjhyun_1228

Coming to this cafe, visitors can choose to sit inside for warmth or sit outside to see Long Bien Bridge – a historical symbol of the capital. The space of the restaurant is French with sophisticated tables and chairs, shimmering chandeliers. However, the most beautiful are the arched doorways on the terrace.

Through the arched doorway, the scene here is French. Photo: @musta_c

This is also considered a virtual living doorway in Vietnam with a large, arched Western-style doorway. The most beautiful is when you sit out on the balcony and take pictures from the inside out, capturing the curved doorway and the outdoor scenery of Hanoi. In the distance, the image of the ancient Long Bien bridge appears to create a very special beauty.

In this corner, Vietnam is as beautiful as foreign countries. Photo: @dhtrag_

Not only is the doorway located at the entrance to the balcony, but the area inside the restaurant also has arched arched doorways arranged along rows of tables and chairs. If you come here at night, you can choose to sit in this position to enjoy the coziness and relaxation, feel a little something really peaceful. 3

3. Coffee Back 

If you want to find a virtual doorway in Vietnam in the city of thousands of flowers, come to Luong Chung Coffee – a cafe with a view of the green pine forest at Alley 31, 8 3/4 Street, Ward 3, Da Lat city. The shop is a place for visitors to come here to chill a bit, find some peace and, importantly, take many beautiful photos.

Luong Trung Coffee has a beautiful view of the pine forest, a beautiful doorway to check in. Photo: @d.knight__

There are many coffee shops in Da Lat with impressive designs and beautiful views. So what does Luong Chong have for visitors to come? The shop has an arched doorway overlooking the green pine hill. Going through this doorway, you will approach the spacious balcony corner of the restaurant. Far below are lush pine trees, strangely peaceful scenery.

Just sit in and you will definitely have good photos to take home. Photo: @saly.talonpaitour

According to the experience of many visitors, the best angle to take pictures with this virtual living doorway is from the inside out, capturing the whole image of the arched arched doorway and the pine forests in the distance. green. Whether it’s a warm sunny day or a cold drizzly day, just sitting in front of this doorway will have many “so deep”. 

Sitting here reading books, enjoying tea is a great experience. Photo: @baohan.97

Luong Trung Coffee is also quite psychological when arranging beautiful small wooden chairs right in front of the doorway. Visitors to the shop just need to order drinks and sit in this corner, there is no shortage of romantic photo frames. In addition, Luong Trung space is also quite large, with many indoor and outdoor corners to serve visitors.

4. La Phong Da Lat tourist area

Ready to travel to Da Lat, come to La Phong tourist area because it also has a very cool virtual living window. This doorway is not a glass door or a large door that opens to the outside space like the doorway of the above-mentioned cafes. This is the window that visitors call the “galactic window” full of magic.

The real virtual living doorway in La Phong tourist area. Photo: @ph.kieukieuu

La Phong tourist area is located at 45 Dang Thai Than, Ward 3, City. Da Lat, is a combination of a large tourist space, cafes and many beautiful check-in coordinates. Stopping here, you will have the opportunity to relax inside the Drum house – where there are colorful doorways like the Milky Way. 

Virtual doorway full of magic with unique design. Photo: @whereizhanhan

In this building, there are up to 20 drums with a very large area, made of tempered glass with a large round shape. At first glance, these doorways look like the inside of a sewer pipe, underneath there are more seats for visitors to customize and take photos. The reason why this window is called the galactic window is because of the colorful streaks on the glass, creating a mysterious world that captivates visitors.

There are many beautiful corners for you to check in. Photo: @ttaammtttt

Since their appearance, these doorways have become virtual living doorways in Vietnam that are very popular with young people. Interestingly, the color on the flexible glass changes during the day, depending on the light intensity. Therefore, when you come here, you will be free to take pictures with a very cool and beautiful background. 

Photo: Instagram

Đăng bởi: Phạm Tú

Từ khoá: Do not check in the virtual living doorways in Vietnam ‘life is not respectable’ 

Y Ty Autumn Is Not Only Ripe Rice

Hunting the golden season In the early days of September, Manh Tien Khoi (1993) had a 2 day and 1 night trip to Y Ty. Although the trip is short, Khoi enjoys a lot of experience in Y Ty , which is famous for its mountaineering palaces. On the first day, Khoi started from Sapa to Muong Hum to check-in the sky gate of Muong Hum, Dragon Waterfall (Bach Long Waterfall) in Trung Ho Low village, Trung Leng Ho commune. Pictured is Khoi (right) and Mr. Ah, an ethnic Mong who used to work as porters to lead climbing guests now develop more homestay services, rice tours …

On the way to the homestay in Y Ty, people also stop to see the streams, terraces and jungles along the way in Sie Ma Flute, Dang Am. Nearly 2 weeks in early September passed, rice in many places in Y Ty has ripen and local people also reaped to avoid rainstorms.

Y Ty white cloud hunting is located at an altitude of over 2,000 m, back against the Mountains of Cuo San and the peak is up to 2,660 m, almost all year round cloud cover. Homestay Cloud Y Ty, Upper Tender Wormwood, Y Ty Park… are some places for you to stop to see the sea of clouds. Traveling no one expects rain but in Y Ty if it rains after a night the next day will be filled with white clouds, the mountainous landscape turns into a fairyland.

Homestay homestay is not developed like other locations, Y Ty currently has a number of motels, homestays built by locals to serve visitors. In case there is no sleeping space, you can ask for the help of the border guard station or bring a tent, but it is necessary to bring sleeping bags, warm clothes because at night Y Ty is very cold. Homestay points suggested for visitors to Y Ty are: A Muscle, Y Ty Clouds, Ah, Ms. Si, Discovery, Xa Ha Nhi … Pictured is a private room in 2-3 people at homestay A Hoi. Here the price in the stilt house is 100,000 VND / night, private room is 300,000 – 400,000 VND / night.

Eat local specialties Khoi told, right at homestay you can order rice with specialties such as hill chicken, forest vegetables, sour bamboo shoots … processed in different ways so the menu is quite attractive. Especially grilled chicken marinated with local spices to create a different flavor. During the 2 days and 1 night trip, Khoi booked a tour that included meals.

Check-in Y Ty Park Day 2, before returning to Sapa in the afternoon, Khoi followed the Y Ty – Chon Cardn Road – Thien Sinh Bridge – Song Don Forest – Sa Pa. And Chong Thèn with the park at the end of the road is the first stop. “Y Ty Park” is a popular name for locals and tourists when referring to the land at the end of the road through Chon Thèn. This location is the ideal place to see the clouds, so it attracts many photographers and visitors to hunt for clouds. Standing from these 2 ancient trees, you can enjoy the view of the rice terraces of the border. On a beautiful day, you will see the roofs of Ha Nhi village hidden in the clouds. Local children often have fun here and you can have fun, chat with them.

Check-in for Thien Sinh Bridge, the milestone 87 Thien Sinh Bridge is located at the end of Lao Chai village, nearly 10 km from the center of Y Ty commune. According to the Ha Nhi ethnic language, the bridge is called Thien Yard Shù which means “heaven and earth”. The bridge is only one meter long, formerly a natural rock crossing the deep crevice, below is the Stream of Lung Po.

Note:

Be sure to apply sunscreen and wear a hat during the day, warm clothes, a jacket to avoid cold nights.

Plan to go longer, you can visit more versions of A Doi, Lao Chai, Sim San, Bien Waterfall, A Xuy Waterfall …

Y Ty tourism is an exploring tourism should bring lightweight items.Bring your ID card or passport, identities to rent a motorbike, book a homestay or pass through the gate.

Meng Tien Khoi, Khanh Tran/vnexpress

Photos and videos: Meng Tien Khoi

Đăng bởi: Thế Bùi

Từ khoá: Y Ty autumn is not only ripe rice

Sửa Lỗi Đang Chờ Tải Xuống

Bạn đang gặp phải lỗi đang chờ tải xuống, và chờ mãi vẫn chưa tải được. Đừng lo, hôm nay mình sẽ hướng dẫn bạn cách khắc phục và sửa lỗi đang chờ tải xuống đơn giản nhất.

Có rất nhiều nguyên nhân gây ra lỗi đang chờ tải xuống, nhưng nguyên nhân chủ yếu là do điện thoại của bạn đang cập nhật phần mềm, hoặc là đang cập nhật ứng dụng. Do đó, nó sẽ xảy ra tình trạng lỗi đang chờ tải xuống.

Bạn nên kiểm tra lại những ứng dụng mà bạn đã tải, và xem những ứng dụng đó có đang được cập nhật không. Nguyên nhân chính gây ra lỗi đang chờ tải xuống trên CH Play, là do ứng dụng của bạn đang được cập nhật. Để kiểm tra xem ứng dụng của bạn có đang cập nhật hay không thì bạn hãy làm theo cách sau.

Bước 1: Mở ứng dụng Ch Play lên, sau đó bạn bấm vào biểu tượng 3 gạch ở góc bên trái của ứng dụng CH Play

Bước 2: Đến đây nó sẽ hiện ra một bảng các ô chức năng, bạn bấm vào ô “ứng dụng và trò chơi của tôi”.

Bước 3: Tiếp theo nó sẽ hiện ra các ứng dụng đang được cập nhật, bạn chỉ cần bấm vào dấu X ở bên cạch những ứng dụng đó, để hủy cập nhật là đã sửa được lỗi đang chờ tải xuống, và bạn có thể tải ứng dụng khác như bình thường.

Nếu điện thoại của bạn không đủ bộ nhớ, hoặc thể SD đã hết dung lượng lưu trữ, nó cũng sẽ gây ra tình trạng lỗi đang chờ tải xuống. Để kiểm xem điện thoại của bạn có còn đủ dung lượng lưu trữ hay không, thì bạn hãy làm theo cách sau.

Bước 1: Bạn hãy vào phần cài đặt của điện thoại

Bước 2: Bạn kéo xuống ô “bộ nhớ và lưu trữ”. Bạn bấm vào đó để xem thông tin bộ nhớ

Bước 3: Nếu bộ nhớ của bạn sắp xếp hoặc đã hết dung lượng lưu trữ, thì bạn có thể tiến hành xóa bớt những ứng dụng không cần thiết để làm tăng thêm bộ nhớ lưu trữ. Bạn chỉ cần làm như thế này, là đã có khắc phục được lỗi đang chờ tải xuống.

Nếu điện thoại của bạn đang được cập nhật phiên bản mới, nó cũng sẽ gây ra tình trạng lỗi đang chờ tải xuống. Để sửa lỗi đang chờ tải xuống, do lỗi đang cập nhật phiên bản mới, thì bạn có thể tạm dừng hoặc hủy cập nhật phiên bản mới đó, là bạn đã khắc phục được lỗi đang chờ tải xuống.

Để kiểm tra xem điện thoại của bạn có đang được cập nhật phiên bản mới hay không thì bạn có thể làm theo cách sau.

Bước 1: Bạn vào phần cài đặt điện thoại

Bước 2: Bạn kéo xuống ô “Trình cập nhật ứng dụng hệ thống”. Sau đó, bạn bấm vào đấy để xem điện thoại của bạn có đang được cập nhật phiên bản mới hãy không.

Bước 3: Nếu điện thoại của bạn đang cập nhật phiên bản mới, thì bạn bấm vào dấu X để ngừng cập nhật phiên bản mới. Chỉ cần làm như thế này là bạn đã khắc phục được lỗi đang chờ tải xuống.

Nếu mạng WiFi, 3G của bạn hết data, hoặc là không kết nối được, thì nó cũng sẽ xảy ra tình trạng lỗi đang chờ tải xuống. Để khắc phục lỗi này, thì bạn chỉ cần kiểm tra lại kết nối WIFi, 3G là đã khắc phục được.

CH Play là ứng dụng của Google, nhưng lại rất hay bị lỗi không tải được ứng dụng mỗi khi cập nhật lên phiên bản mới. Do đó, nó sẽ gây ra tình trạng ứng dụng đang chờ tải xuống, chờ mãi mà vẫn không tải được.

Bước 1: Bạn vài phần cài đặt của điện thoại

Bước 2: Bạn kéo xuống và bấm vào ô “ứng dụng”. Sau đó, bạn kéo xuống và tìm ứng dụng “Ch Play”.

Bước 2: Tiến hành xóa toàn bộ dữ liệu của ứng dụng Ch Play. Làm như thế này là bạn đã sửa được lỗi đang chờ tải xuống.

Cập nhật thông tin chi tiết về Lỗi A Device Which Does Not Exist Was Specified trên website Shnr.edu.vn. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!